bio-kult rendelése

Amiért a Bio-Kult az egyik legjobb probiotikum a piacon

Számos, az emésztőrendszerrel foglalkozó orvos, gasztroenterológiával foglalkozó szakértő és táplálkozási szakember ajánlja a BioKult probiotikumot állandó szedésre vagy antibiotikus kezelés utáni helyreállító használatra. A BioKult ajánlott a GAPS-diétában is, amely egy bélrendszert helyreállító diéta.

A Bio-Kult sokoldalúan használható probiotikum, amelyből normál esetben elegendő naponta 1-2 kapszula bevétele, és a gyártó utasításokat ad a különböző élethelyzetekben történő alkalmazási módokra, úgymint utazás vagy betegség esetére. A BioKult olyan készítmény, amely 14-féle jótékony baktériumtörzset tartalmaz nagy koncentrációban (kapszulánként 2 milliárd mikroorganizmus, 2x109 CFU/kapszula), ezek a bélrendszerbe jutva segítenek az egészséges és hatékony emésztés visszaállításában, egy sor gasztrointesztinális betegség leküzdésében, a maradéktalan tápanyagfelszívódásban, és biztosítják, hogy egészségesek is maradjunk.

A Bio-Kult probiotikum-készítményekben a jótékony baktériumok törzsenként, mikrokapszulákban találhatók meg, amelyek fermentáló, majd fagyasztva szárításos, vagy más néven liofilizáló eljárással készülnek. Ez a gyártástechnológia biztosítja, hogy a hatóanyagok védettek legyenek a gyomor erősen savas környezetétől, így az emésztőrendszer teljes hosszán áthaladjanak, és tárolásukkor ne legyen szükség hűtésre. A táplálékkiegészítő BioKult használható folyamatosan, vagy szedhető antibiotikum-kúrát követően, helyreállító kezelésként is.

Végül, nagyon fontos tudni, hogy a Bio-Kult probiotikum-készítményeket bárki fogyaszthatja, vegetáriánus és laktózérzékeny emberek éppúgy, mint húsimádók vagy szoptatós kismamák vagy kicsi gyermekek.

A Bio-Kult tehát egy olyan probiotikum-készítmény, amit az egész család fogyaszthat, a gyerektől a nagypapáig, használata pedig annyira egyszerű és sokoldalú, hogy bárki könnyedén alkalmazhatja emésztőrendszere és egész szervezete egészségéért. Elegendő csak bekapni a kapszulát, vagy a tartalmát gyümölcslében vagy joghurtban elkeverni. Ennyi az egész. Ugye, hogy egyszerű?

Még nem érkezett értékelés. Légy te az első!