bio-kult rendelése

Candéa, speciális szer a kandidózis megelőzésére és kezelésére

A Candida, amely egy gomba, az egészséges emberek legalább egyharmadának szervezetében megtalálható a szájban, a belekben vagy a vaginában. Sok esetben ártalmatlan, tüneteket nem okoz. Azonban némely esetben agresszívan terjedő gombás fertőzéssé válhat, a kandidózis nevű állapotot létrehozva ezzel. A kandidózis férfiakat és nőket egyaránt érinthet, gombás fertőzéseket létrehozva előbbieknél a szájban, hölgyeknél a hüvelyben, valamint kiválthat ételérzékenységet, fáradékonyságot és depressziót is. A Candéa a brit Protexin (Probiotics International Ltd.) Bio-Kult termékcsaládjának egy különleges tagja, amely 7 jótékony baktériumtörzs mellett, grépfrútkivonatot és fokhagymát tartalmaz, amelyek együttes erővel képesek lehetnek a kandidózis megállítására.

A Bio-Kult Candéa az alábbi hasznos baktériumkultúrákat tartalmazza:

  • Lactobacillus casei PXN 37 
  • Lactobacillus rhamnosus PXN 54 
  • Lactobacillus acidophilus PXN 35 
  • Lactobacillus delbrueckii ssp. Bulgaricus PXN 39 
  • Streptococcus thermophilus PXN 66 
  • Bifidobacterium breve PXN 25
  • Bifidobacterium longum PXN 30

 

Szokásos adagja felnőtteknek naponta 2 kapszula, főétkezés közben vagy után, vízzel bevéve. A szokásos adagtól a kezelőorvos utasítására természetesen el lehet térni. A Bio-Kult Candéa kapszula egyben is könnyedén lenyelhető, de szétbontva, ételekbe és nem túl forró italokba keverve is nyugodtan bevehető, ez a hatásosságát nem befolyásolja. Hűtést nem igényel, fagyasztani tilos.
A Bio-Kult Candéa gyerekek és kismamák számára is biztonságos, de a várandós és szoptatós hölgyeknek azt javasoljuk, mindenképpen beszéljék meg nőgyógyászukkal, mielőtt bármilyen táplálékkiegészítő szedésébe kezdenének. A készítményt ételallergiások is szedhetik, az abban fellelhető szója és tej annyira kicsi mennyiségű, hogy laktózérzékenyek számára is biztonsággal használható.
A Bio-Kult probiotikumok tehát nemcsak az emésztőrendszerre és a bélflórára lehetnek pozitív hatással, hanem a jótékony baktériumokat megerősítve, számukat növelve segítenek a gombaellenes harc hatékonyságában és eredményességében.

Még nem érkezett értékelés. Légy te az első!