bio-kult rendelése

Mikor használjuk a BioKult probiotikum-kapszulákat?

A legjobb, ha folyamatosan szedjük a probiotikumot, de időnkénti használata is sokat segíthet különböző, a szervezet számára kihívást jelentő élethelyzetekben, például betegség vagy egy egzotikus utazás esetén. Lássuk, hogyan kell alkalmazni!
 

Mindennapi használat:
Napi 1 vagy 2 Bio-Kult kapszulát étkezés előtt vagy közben folyadékkal bevenni. Bevehetjük felkelés után közvetlenül, éhgyomorra is. Ha napi 1-nél több kapszulát szedünk, az adagot osszuk kétfelé, és két külön étkezés előtt vagy közben vegyük be, így biztosítjuk az egyenletesebb felszívódást, és a hatóanyagok elosztott bejuttatását az emésztőrendszer traktusaiba.


Utazóknak:
A utazás előtt 1 héttel kezdjük szedni a Bio-Kult kapszulákat, napi 1-2 szemet, az utazás alatt emeljük a dózist napi 4 kapszulára, majd a hazatérés után még legalább 1 hétig szedjük. Ezáltal biztosíthatjuk, hogy utazásunkat nem kísérik majd olyan kellemetlen tünetek, mint az ismeretlen és a szervezet által nem megszokott, különleges ételek okozta rossz közérzet és hasmenés, valamint ellenállóbbak leszünk a különböző fertőzésekkel szemben is. Ez főként egzotikus, távoli úticélok esetében fontos, de minden hosszabb utazásnál célszerű.

Antibiotikum szedése esetén:
Napi 4 kapszula szedése javallott, ha az orvos másképpen nem rendeli. Ajánlott a Bio-Kult probiotikumot az antibiotikumot tartalmazó gyógyszerrel nem egyszerre bevenni, ha tehetjük, teljen el legalább 4 óra a két szer bevétele között. A probiotikumot szedni kell az antibiotikum szedése alatt folyamatosan, illetve azt követően még legalább 14 napig, hogy az egészséges bélflóra regenerálódását biztosíthassuk.
Gyerekeknek: a Bio-Kult probiotikumot gyerekek is nyugodtan szedhetik. A gyártó külön gyermekadagot is gyárt, számukra az ideális dózis 12 év alatt a felnőttenek szánt adag fele. Fontos, hogy a Bio-Kult kapszulái kibonthatók, a tartalmúkat például gyümölcslébe vagy pudingba keverhetjük, a gyerekek így könnyebben beveszik, minthogy lenyelnének egy pirulát.

Allergiásoknak:
A Bio-Kult probiotikumot allergiások is szedhetik. Habár a termék nyomokban szóját és tejszármazékokat tartalmazhat, ezek mennyisége olyan csekély, hogy még a legérzékenyebb személyeknél sem okoznak semmilyen problémát. Laktózérzékeny személyek és vegetáriánus életmódot folytatók is nyugodtan szedhetik ezt a probiotikumot.

Még nem érkezett értékelés. Légy te az első!